banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

İlci’den Türkiye Şampiyonu Öğrenci ’ye Tam Altın

12-15 Nisan tarihleri arasında Sakarya İlinde düzenlenen Türkiye Modern Taolu ve Sanda şampiyonasına Şanlıurfa adına katılan Haliliye Halk Eğitim Merkezi Wushu (Kun fu) Takımı sporcularından 48 kilo büyük erkekler kategorisinde yarışan Harun Koyuncu yapılan müsabakalar sonucunda Türkiye 1. si oldu.
Wushu (Kun fu) Türkiye birincisi olan Harun koyuncu, Halilye Halk Eğitim Merkezi Müdürü Tamer Çevik ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci’yi makamında ziyaret etti.
Türkiye birincisi olan Harun Koyuncu’yu makamında kabul eden İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci Şampiyon öğrenciyi elde ettiği başarıdan dolayı kutlayarak tam altınla ödüllendirdi.
Türkiye Şampiyonu sporcu Harun Koyuncu 17 Mayıs 2014 tarihinde Romanya'da düzenlenecek olan Wushu (Kun fu)  Avrupa Şampiyonasında Türkiye'yi temsil edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.