banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

İHO Ebrar'ın Yetim ve Muhtaçlarla Dayanışma Programına davet

Gazze, Türkiye, Balkanlar, Arakan ve Afrika ülkelerinde yaptığı hayır çalışmalarıyla bilinen İHO Ebrar, Hollanda'nın Den Haag (Lahey) şehrinde 1 Ocak Cuma günü Yetim ve Muhtaçlarla Dayanışma Programı düzenleyecek.

Dayanışma programıyla ilgili bilgi veren İHO Ebrar Belçika temsilcisi Ceyhun Korkmaz, programa konuşmacı olarak televizyon programcısı Özkan Yaman'ın katılacağını,   İlahi sanatçıları Nurullah Kuray, Bilal Güler, Selami Güneş ve Burhannetin Cebba'nın da sahne alacağını söyled.

Kormaz, hayırseverlerin programa gösterdiği ilgiden dolayı memnuniyetini dile getirerek, "Bilet satışına bayağı bir teveccüh var.   Sırf bu çorbada benimde tuzum olsun düşüncesiyle yardımlarını esirgemeyen çok hayırsever oldu. Hepsinden Allah razı olsun. İnşallah İHO Ebrar bu gibi çalışmalarına devam edecek." dedi.

01 Ocak 2016 Cuma günü  Den Haag’ta  Uiten hagestraat  90 2571 adresinde, saat 18.00’de yapılacak  Programın giriş ücretinin 5 Avro olduğunu söyleyen Korkmaz, program öncesinde  saat 13.30’dan itibaren de  Yetim ve Muhtaçlar yararına kermes açılacağını hatırlatarak, katkı yapmak  isteyen herkesin programa davetli olduğunu ifade etti.  (Abdurrahman Ekinci - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.