banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

IHO-Ebrar'dan Etiyopya'da katarakt ameliyatları

Dünyanın her yerindeki fakir, mazlum ve mustazafların yardımına koşan Uluslararası Yardım Kuruluşu IHO-Ebrar, Etiyopya’da gözleri görmeyen 33 kişinin katarakt ameliyatını yaptırarak yeniden görmesini sağladı.

Uluslararası Yardım Kuruluşu IHO-Ebrar, Sağlık projeleri çerçevesinde Etiyopya’da katarakt nedeniyle gözleri görmeyen 33 kişiye katarakt  ameliyat yaptırıldı. Yapılan başarılı ameliyatlar sonucu yeniden görmeye başlayan Etiyopyalılar yardımcı olan hayırseverlere ve aracı olan IHO-Ebrar yetkililerine dua ederek teşekkür ettiler.

Hayırseverlerin bağışlarıyla bu tür çalışmalarına  devam edeceklerini dile getiren IHO-Ebrar Başkanı Dr. Abdurrahman Alpsoy, “Katarakt gibi basit bir ameliyatı yaptıramadıkları için yıllarca karanlıkta kalan bu insanlar gibi daha niceleri var. Hayırseverlerin yardımıyla bu ve buna benzer projelerimizi daha da genişletip çoğaltmak hedefindeyiz. Yardımlarını esirgemeyen hayırseverlere teşekkürlerimizi sunuyor ve bu hayır yarışında daha fazla katkıda bulunmalarını bekliyoruz” dedi. (Ali Aslan Işık – İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.