banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Urfa Tomas Wiesner Qazim Laçi

IHO Ebrar, Gazze'de 'Kurban Programı'nı gerçekleştirdi

Gazze’ye yardımlarına aralıksız devam eden Uluslararası Yardım Organizasyonu IHO-Ebrar, 2015 Gazze Kurban Programını, Filistin Wefaq Organizasyonu işbirliğiyle başarıyla tamamladı.

IHO Ebrar, İsrail saldırıları ve ambargosu altında bulunan ve gün geçtikçe mağduriyetleri artan Gazze halkını, bağışlanan kurbanları ulaştırarak bu bayramda da yalnız bırakmadı.

Kurban bayramının dördüncü gününde Gazze’ye canlı bağlanan IHO-Ebrar, oradaki durum, kurban kesimi ve dağıtımı ile ilgili bilgileri kurban vekaleti veren hayırseverlere ulaştırdı.

Mazlum ve mağdur coğrafyaları hiçbir zaman unutmayacaklarını söyleyen IHO Ebrar Başkanı Dr. Abdurrahman Alpsoy, "Gazze, Asya, Afrika ve Türkiye için başlattığımız kurban programını eksiksiz bir şekilde gerçekleştirdik. Bu konuda maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen halkımızdan Allah razı olsun. Dünyanın bir çok bölgesine gönderilen  kurbanların kesim ve dağıtımı ile ilgili bilgiler bize ulaştıkça, hayırsever halkımızı hem yazılı hem de görsel olarak bilgilendirmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu. (Ali Aslan Işık - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.