banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

İHH'dan Suriye'ye 4 TIR yardım

 İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsanı Yardım Vakfı (İHH) tarafından Suriye’ye 4 TIR yardım gönderildi.

Yardım TIR’larını göndermeden önce bir açıklama yapan İHH Bursa Şube Başkan Yardımcısı Halil Asa,“42 aydan beri Suriye’de kardeşlerimiz mazlum, mağdur. Zor şartlar altında haytalarını sürdürmeye çalışıyorlar. Bursa İHH olarak bu kardeşlerimizin yanında olduğumuzu göstermek ve bunların acılarını paylaşmak adına onlara yardımlarımız sürekli göndermekteyiz.”dedi.

Ramazan ayından bu yana 7 TIR yardım gönderdiklerini belirten Asa, “Bugün göndereceğimiz 4 TIR ile bu kardeşlerimizin yanında yer alıyoruz. Ağırlıklı olarak un gönderiyoruz. Bu gönderdiğimiz 4 TIR’ın 3’ünde un var. Diğer TIR’da ise ağırlıklı olarak giysi bulunmakta. Allah nasip ederse bugün 132’inci TIR’ımız yola çıkacak. Emeği geçen, gayreti olan tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun.” şeklinde konuştu.

Yapılan duadan sonra yardım TIR’ları Suriye’ye gitmek üzere yola çıktı. (Zeki Aras/Sezer Özer-İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.