banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

İHH Suriye Katliamını Yapanları Lanetledi
Atilla Yaptığı Yazılı Açıklamada şöyle dedi: Zalim Baas rejimi Humus’ta tam bir katliam gerçekleştiriyor… Esed’e bağlı güçler Humus şehrini bombardımana tutmuş. Humus’ta yaşanan katliamda yüzlerce kişinin hayatını kaybettiği 1000’e yakın kişinin ise yaralandığı haberleri geliyor. Halk camilere sığınırken Esed’e bağlı güçlerin bombardımanından camilerin bile etkilendiği belirtiliyor.



Suriye’de bir katliam yaşanıyor. Bizler bu olayları duyuyoruz, görüyoruz. Birer insan ve müslüman olarak olaylara seyirci kalmayalım. Mazlumların safında zalimlerin karşısında olduğumuzu gösterelim. Dün baba Hafız Esat, 1980’li yıllarda on binlerce insanı Hama’da katletti, bu gün ise oğul Beşar’da aynı zülmü artırarak devam etmektedir. Kardeşlerimize karşı ağır silahlar kullanarak katliamlar gerçekleştirilmektedir. Tunus’ta, Mısır’da yıkıldıkları gibi bütün yeryüzündeki zalimler yıkılacak. Bu zulmün karşılığını ahirette çok acı bir şekilde tadacaklar. Bugüne kadar oğul Beşar Esat ve kardeşleri, insanlığın bilmediği, görmediği zulümler gerçekleştirdiler. Son süreçte 2000’in üzerinde Suriyeli kardeşimizi katlettiler. On binlerce tutuklu insan var ve yirmi binden fazlada insan da ülkesini terk ederek hayatlarını kurtarmaya çalıştı söyleniyor. Duyarlı tüm insanları tepki vermeye davet ediyoruz. Bu zulme seyirci kalmayalım, Suriye konsolosluğunu arayarak bu insanlara neden zulmettiklerini soralım ve tepkimizi ortaya koyalım. Ayrıca bu mazlumlar için Allah’a yakaralım.

Esad zülmünü şiddetle(nefretle) kınıyoruz. Allahın la’neti; Beşar Esad’ın, Hafız Esad’ın, onlar gibi düşünüp onlarla beraber hareket edenlerin ve dünya coğrafyasındaki tüm zalimlerin üzerine olsun.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.