banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

Hiç görmediği babasından 35 yıldır haber yok

5 yıl önce Ankara-Sivas tren yolunda meydana gelen tren kazasında babasının yanarak can verdiğini  kendilerine iletildiğini söyleyen Yıldız Alpdağtaş babasının kazada öldüğüne dair hiç bir delilin olmadığına dikkat çekti.

Babasını hiç görmediğin ifade eden i Yıldız Alpdağtaş,  babasının öldüğüne dair yetkililerin tek kanıt olarak babasının baston parçasını gösterdiklerine dikkat çekti.

Babasının görme engelli olduğunu ve o kazadan sonra akıbeti hakkında bilgi sahibi olamadıklarını belirten Alpdağtaş,  o kazadan sonra sürekli bir şekilde birilerinin kafalarını karıştırdığını babalarının ölüp ölmediğini bilmediklerini dile getirdi.

 Kendisinin babasını aramak için defalarca yetkili mercilere başvurduğunu ancak kendisine babasının kayıtlarda kayıp olarak göründüğünü ve herhangi bir şey yapamayacaklarını sözlerine ekleyen Alpdağtaş kazanın meydana geldiği yere kadar gittiklerini ancak herhangi bir muhatap bulamadıklarını ve somut bir bilgiye ulaşamadıklarını acılı bir şekilde ifadelere yer verdi.

Alpdağtaş daha sonra,  “Babamın şu an sağ olup olmadığını bilmiyorum, Amcalarım ve yeğenlerim defalarca olay yerine gidip yetkililerle görüştüler fakat bir ses çıkmadı” dedi

Babasının ölü yâda diri görmek isteyen Alpdağtaş, “Babam eğer ölmüşse neden cesedini göstermediler de yanan bastonun gösterdiler şayet ölmüşse en azından mezarını göstersinler."  diyerek yetkililere çağrıda bulundu. (Sedat Karatay-İLKHA)

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.