banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Hastane bahçesinde çeşmeden sıcak çorba ikramı

 Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığının, Kadın Doğum Hastanesi ve Çocuk Hastanesine kurduğu ikram çeşmelerinden sabah saatlerinde vatandaşlara sıcak çorba ikram ediyor.


Şanlıurfalıların ilk defa Ramazan ayında tanıştığı ikram çeşmesinden 2 ayrı hastane bahçesinde sıcak çorba ikram edilmesi özellikle refakatçi ve hasta yakınları ile okula giden öğrencileri memnun ediyor. Hastalarını beklediklerini ve soğuktan etkilendiklerini ifade eden hasta refakatçileri, sıcak çorba ile biraz olsun ısındıklarını belirtiyor.


İkram çeşmelerinde hergün 06.30 ile 08.00 saatleri arasında toplamda 800 kişilik çorba ikram eden Büyükşehir Belediyesi, ayrıca 7 ayrı çorba evinde günde 9 bin kişiye sıcak çorba dağıtıyor. Ayrıca, Kobanili sığınmacılar için Suruç’ta kurulan çorba evlerinde günde 10 bin kişiye araçlarla sıcak çorba dağıtılıyor.
 






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.