banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Gaziantep Akçakale

Hamburg'da sabah namazı buluşması

 

 

Almanya'nın Hamburg kentinde yaşayan gurbetçi Müslümanlar Vahdet Camii'sinde Sabah Namazı ve toplu kahvaltı programında buluştu .

Almanya'nın Hamburg kentinde bulunan Vahdet Camisinin, geçen seneden beri sürdürdüğü Saban Namazı Buluşması programı özellikle bu sene daha yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Kur’an-ı Kerim okunmasıyla başlayan programda yapılan toplu duanın ardından, Sabah Namazını Avrupa Alimler Birliği Başkanı Molla Abdulkadir Aydın kıldırdı.

 

Topluca yapılan kahvaltıdan sonra  kısa bir açıklama yapan Molla Abdulkadir Aydın , öncelikle bu buluşmayı sağlayan Vahdet Camii Yönetimine  teşekkür ediyorum. Avrupa diyarında  böylesi buluşmalar çok önemlidir. Burada kardeşliğimiz pekişiyor. İslam kardeşliği, İslam güneşi etrafında birleşen ve bu yüce dinin inanc , vazife ve ahlak esaslarını kabul eden insanların birbirlerine karşı olan sevgisini , saygısını ve sarsılmaz birlikteliğinin adıdır.

Program, yapılan toplu yemek duasından sonra son buldu. (Muhammed Nurullah AYDIN /Hüseyin Hakseven-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.