banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Urfa Haber Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

Haliliye Belediyesi Logo Yarışması Başlattı

30 Mart Yerel Seçimlerinde Büyükşehir olan Şanlıurfa, yeni kurulan 2 Merkez İlçe Belediyesinden biri olan Haliliye Belediyesi, Belediye Başkanı Fevzi Demirkol Birim Müdürlüklerini oluşturduktan sonra kurumsal yapısını tamamlamak için kimlik olarak logo çalışması başlattı.

Düzenlenen Logo yarışması tanıtım toplantısında konuşan Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, komisyonumuzun seçeceği en güzel logoya ödül vereceklerini belirtti. Nevali Otelde düzenlenen toplantıya Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Türkiye Kent Konseyleri Birliği 5. Dönem Başkanı ve Şanlıurfa Kent Konseyi Başkanı Yusuf Sabri Dişli ve gazeteciler katıldı. Toplantıda konuşan Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol; “Öncelikle Soma’da hayatını kaybeden şehitlerimize Allah rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum, Sayın Bakanımız Faruk Çelik’e Buradan geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum ve Çok kıymetli Milletvekilimiz Yahya Akma’nın kardeşi 96 gündür yoğun bakımda ona da Allahtan acil şifalar temenni ediyorum.

Kuruluş aşamaları devam eden Belediyemizin kurumsal kimliğini oluşturmak amacıyla amblem ve logo yarışması başlattıklarını, Logo bir kentin ve temsil ettiği kurumun kimliğidir. Kurumsal kimlik kartı veya nüfus cüzdanı gibidir. Haliliye İlçemizin ve Şanlıurfa’nın Dünyaya açılan ve Dünyaya tanıtılmasında ileride sembol olarak kullanacağımız bu amblem olacaktır, bu yüzden bu yarışmasına çok önem veriyoruz, profesyonel bir şirkete de bu işi yaptırabilirdik, ama biz istedik ki herkesin katkısı olsun her kesimden insanların değişik fikirlerle katılmalarını ümit ediyoruz. Haliliye’mizi hem Türkiye’de hem de dünya da tanıtmak için bazı atılımlar ve çalışmalarla yola çıktık. Logo ve amblemler kentin kimliğini oluştururken bazı kültürel ve tarihi değerleri ve tanıtımda kolaylık sağlamak amacıyla sembollerle o kentin kimliğini geçmişinin ifade edilmesine yardımcı olan logo ve amblemlerle kentimizi tanıtacağız.

Yarışmamız ödüllü olup, 1’nciye 6 bin lira, 2’nciye 2 bin 500 lira, 3’ncüye bin 500 lira verilecektir. Yarışmada eseri birinci olsun olmasın herkese destek vereceğiz. Logo yarışmasının başvuruları 28 Mayıs’ta başlayıp, 12 Haziran’da sona ereccektir. Müracaatlar direk belediyemize yapılacaktır. Jüri üyelerimizin seçeceği en güzel logo ve amblem belediyemizin kurumsal iletişimlerinde kullanılacaktır” diye konuştu”. 

YARIŞMA HERKESE AÇIKTIR

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçe belediyesinin başlattığı yarışmaya herkes katılabilir. Yarışma başvurusu 28 Mayıs'da başlayor. son başvuru tarihi ise 12 Haziran 2014 olarak açıklandı.

İŞTE YARIŞMAYLA İLGİLİ TÜM DETAYLAR:

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.