banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan

Halfeti'nin reklamını Çinli Huawei cep telefonu firması yaptı VİDEO

 Şanlıurfalıların yıllardır yapamadığı Halfeti’nin reklamını Çinli telefon üreticisi Huawei yaptı.

Kentin en önemli mihenk taşlarından olan ve yıllardır Urfalıların reklamını bir türlü yapamadığı Halfeti’ye Çinli telefon üreticisi Huawei reklamında yer verdi. Firmanın yeni telefon modellerinden biri olan P Smart 2019 modeli için yayımladığı reklamında Türkiye’nin farklı noktalarına yer verilirken, Halfeti’ye de yer verdi.

İşte o reklam filmi:

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zehra A 5 yıl önce

Halfeti demek Karagül demektir her bu reklamı gördükçe hem içim çızzz eder hemde Aklıma direkt Karagül gelir ve geliyodaaa o kadar çook seviyordum ve halende çook seviyorum keşkem de mümkün olsada tekrar başlasa hepsi bi araya gelseler toplansalar ne güzel olurdu dimi yaa ama harbi gerçekten içim çook çız oluyor ya karagülüm cok erken bitti yaa Karagül dizisi bitti diye çook ama çook üzüldüm üzülmüstüm ve halende çook üzgünüm ve çooook üzülüyorum.......KARAGÜL ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤