banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Güvenç, “Hiçbir Zulüm Baki Olmaz”

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, BEM-BİR-SEN’in üyelerine verdiği İftara ve Deniz Feneri Derneği tarafından Dul ve Yetim Ailelerine verilen İftara katıldı.

 

İlk olarak BEM-BİR-SEN’in verdiği iftara katılan Başkan Güvenç,  sendika temsilcileri ve üyeleriyle bir araya gelerek, iftar öncesinde sohbet ettiler. Ezanın okunmasıyla dualar eşliğinde BEM-BİR-SEN üyeleriyle iftarını açan Başkan Güvenç, iftar sonrasında bir konuşma yaptı.

 Yaptığı konuşmasında Ramazan Bayramını huzur içerisinde idrak etme temennisinde bulunan Başkan Güvenç, “Bu Ramazan ayında sözün bittiği yerdeyiz. Gazze’de 500’ün üzerinde kadın, çocuk, genç, yaşlı katliamı var. 5’inci gün bugün. Allah Gazze’nin yardımcısı olsun, zalimleri durdursun. Bundan ibret almak lazım Türkiye ve bütün Müslümanlar olarak; nasıl hedefleri, emelleri, zalim olduklarını hepimizin ibretle izlemesi gerekir. Ama hiçbir zulüm baki olmaz. Küfür baki olur zulüm baki olmaz. Şüphe yok ki bu zulümde bitecek. Karanlığın en koyu olduğu zamanlar aydınlığın en yakın olduğu zamanlardır. İnşallah aydınlık gelecek. Biz buna inanıyoruz. İman varsa imkân vardır” şeklinde konuştu. 

Konuşmasının ardından Deniz Feneri Derneği tarafından Dul ve Yetim Ailelerine verilen iftar yemeğine geçen Başkan Güvenç, burada çocuklarla ve aileleriyle bir araya geldi. İftar yemeğinde çocuklarla fotoğraf çektirip oyuncak dağıtan Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ve Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, daha sonra Dul ve Yetim Aileleriyle sohbet ettiler.

Şanlıurfa Valisi Küçük ise yaptığı konuşmada iftar yemeğinde Dul ve Yetim Aileriyle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti aktararak, emek veren herkese teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.