banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der toz Sugeldi Candeias

Güvenç Çarşı ve Pazarda incelemelerde bulundu

Şanlıurfa’nın Eyyübiye İlçesindeki Mezarlıklar, tarihi çarşı ve pazarlarından olan; Eskici Pazarı, Tütüncü Pazarı ve Medine Çarşılarında gezen Güvenç, sorunları yerinde inceleyerek gerekli çalışmalar için notlar aldı.

Sabahın ilk ışıklarıyla mesaisine başlayan Güvenç, ilk olarak Eyyübiye İlçesindeki mezarlıklar bölgesini gezdi. Büyükşehir Belediyesi tarafından ulaşım hizmeti veren otobüsleri denetleyerek, otobüslerin gidiş geliş saatleri ile doluluk oranlarını yerinde tespit etti. Otobüslerde vatandaşlarla sohbet eden Başkan Güvenç, sabah okula giden çocukları da sevindirmeyi ihmal etmedi ve sorunları dinledi. Güvenç’in bir sonraki durağı ise tarihi çarşı bölgesi oldu.

Başkan Güvenç, tarihi pazar ve çarşılar bölgesinde esnafın teşekkürüyle karşılandı. Bölgeye yaptırılan çatı ve düzenlemelerle daha güzel bir görünüme kavuşan tarihi çarşı için, çarşı esnafının duydukları memnuniyeti belirten afişlerle Başkan Güvenç’e ve ekibine teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.