banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Urfa Milot Rashica Milot Rashica Galatasaray

Güvenç, Büyük oyuna dikkat çekti

Şanlıurfa'da düzenlenecek Halil İbrahim buluşmaları kapsamında düzenlediği basın toplantısında konuşan Celalettin Güvenç, Kobanide meydana gelen olayların kendilerini derinden üzdüğünü söyledi.

 IŞİD saldırılarından kaçan Suriyeliler için hükümet ve belediyeler olarak ellerinden gelen yardımları sürdürdüğünü söyleyen Güvenç; “Bütün Şanlıurfalıları ve sivil toplum örgütlerini yardıma davet ediyorum. 100 Binin üzerinde insan geldi. Bu işin üstesinden de geleceğiz. bu kardeşlerimize kapılarımızı açtık. biz bu işin de üstesinden geleceğiz. Şanlıurfalı ve suruçlu hemşerilerimizden sabır, dua ve destek bekliyorum" dedi.

Uluslararası bir oyun Ortadoğu’da kesintisiz olarak devam ettiğini söyleyen Belediye Başkanı Güvenç; Bunun sonuçlarını da bölgedeki fakir halkların ödediğini söyledi.

Konuşmasında Suruç sınırında yeni bir dram yaşandığını dile getiren Güvenç;  "Son derece üzgün olduğumuzu belirtmek istiyorum. Bu yaraları sarmak için  Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun talimatıyla Suruç’ta büyük bir kamp çalışması başlattık" diye konuştu.

www.balikligol.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.