banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

Güneş: “Savaşarak kazandık”

Karşıyaka karşısında futbolcuların sahada adeta savaştığını ifade eden Güneş, “Karşılaşma boyunca sahada savaşan oyuncularımızı kutluyoruz. Sahada kolay bir galibiyet almadık. 90 dakika boyunca kafasını tekmeye uzatan futbolcularımızı izledik, buda bizleri son derece mutlu etmiştir. Onlarla gurur duyuyorum. İki futbolcumuzun kafasına dikiş atıldı. Serdar ve Ekrem maç içinde kafalarına aldığı darbeler ile yaralandılar. Onlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
Karşıyaka karşısında almış oldukları galibiyetten dolayı sevinçli olduklarını belirten Güneş, “Bu maçı geride bıraktık. Allaha Çok Şükür Önemli Bir Galibiyet Aldık, Havaya Girmeden Aynı Disiplinle Devam Etmeliyiz. Gönülden sevinen herkese selam olsun” dedi.
İcra kurulu başkanı ve futbol şube sorumlusu Güneş, gelecek hafta sonu Osmanlıspor ile çok kritik bir maça çıkacaklarını vurgularken, “Ben futbolcularımıza inanıyor ve güveniyorum. İnşallah Ankara’da galip gelerek 2 bayramı aynı anda yaşamak istiyoruz. Takım yavaş yavaş istenilen oyunu sahaya yansıtıyor. Çok kaliteli bir kadroya sahip olduğumuzu biliyoruz. Bu kadro Şanlıurfalıları sevindirmeye devam edecek” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.