banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Gaziantep'te kaçak akaryakıt ve uyuşturucu baskını

 

Şehitkâmil’de akaryakıt kaçakçılarına yönelik yapılan operasyonlarda, 8 bin 250 litre kaçak akaryakıt ile 3 kilo 900 gram esrar maddesi ve uyuşturucu hap ele geçirildi. Olayla ilgili 14 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Gaziantep’in Şehitkâmil ilçesi Sanayi Mahallesi'nde önceden belirlenen adreslere yapılan baskınlarda 8 bin 250 litre gümrük kaçağı akaryakıt ele geçirilirken, olayla ilgili 4 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Öte yandan uyuşturucu madde satıcılarına yönelik yapılan baskınlarda ise 3 kilo 900 gram esrar ve muhtelif uyuşturucu madde ele geçirildi.

Gözaltına alınan 10 şüphelinden 6’sı çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken 8 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Ayrıca Şehitkâmil ilçesinde yapılan baskınlarda ise toplam 16 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 2 şüpheli şahıstan 1’i sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. (İLKHA)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.