banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Gaziantep'te ilk ders zili çaldı

GAZİANTEP- İl milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci’nin katılımıyla Gaziantep’in Şehitkâmil ilçesinde bulunan Nilgün İsmet Akınalan İlkokulunda 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı açılış töreni ile başladı. Celalettin Ekinci ve beraberindekiler sınıflarI gezerek minik öğrencilere çeşitli hediyeler verdiler.

İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci’nin katılımlıyla uygulanan uyum programı sonrası Gaziantep genelindeki 520 bin 264 öğrenci, 15 Eylül Pazartesi günü okula başlayacak. Gaziantep’te bu yıl 18 bin 500 öğretmen görev yapacak. İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, Gaziantep’in eğitimde geri olduğu algısını ortadan kaldırmak için çalışacaklarını söyledi.

Öğrenci velilerinden eğitim öğretime daha fazla manevi destek sunmalarını belirten Ekinci, “Geleceği emanet ettiğimiz minik yavrularımızın, daha iyi ortamlarda, daha güzel meteryallerle destekleyerek eğitim hayatlarını daha kaliteli sürdürmeleri için ben ve ekibim canla başla çalışmaya devam ediyoruz. Gaziantep, eğitimde bu sene milli eğitim müdürlüğü olarak öğretmenlerime, çalışanlarıma ve velilere güvenerek şöyle bir söz veriyorum. Gaziantep bu sene eğitimde çağ atlayacak. Bütün özverimiz, gayretim, çabamızla bugüne kadarki Gaziantep’in eğitimdeki geri olduğu algısını değiştirmek için, tamamen yok etmek için bir çaba içerisine gireceğiz. Biliyorsunuz Gaziantep’imizde böyle bir anlayış var. Eğitimde oldukça kötü olduğumuz, sonlarda olduğumuz şeklinde bir algı var. Bu algıyı tamamen yok etmek istiyoruz. ”dedi.(İbrahim Koçyiğit-İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.