banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

FRANSA'DA ULUSAL GÜNDE PATLAMA

Fransa'nın Nice kentinde Ulusal gün kutlamasında bombalı saldırı düzenlendi. İlk belirlemelere göre 80 ölü yüzlerce yaralı olduğu açıklandı.

 

Fransa'nın Nice kentinde Fransız İhtilali'nin ilk kıvılcımı sayılan Bastille Günü kutlamaları sırasında bir bir kamyonun kalabalığın arasına dalması sonucunda ilk belirlemelere göre, en az 80 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.

Fransız yerel kaynaklarından alınan bilgilere göre Nice'deki olayın saldırı olduğunu açıklanırken, polis birden fazla olduğu kaydedilen saldırganların yakalanması için operasyon başlattı.

Olay kentte büyük paniğe neden oldu. Polis anons yaparak kent sakinlerine gerekmedikçe evlerinden çıkmaması konusunda uyarıda bulundu gelen haberler arasında.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.