banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

Filistin direnişinin sembol ismi Aksaray'a geliyor

Aksaray izzetli bir misafiri ağırlamaya hazırlanıyor.Peygamber Sevdalıları Platformu üyesi olan Aksaray İlim Kültür Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği (AKSA-DER) bir ilke imza atarak Mescidi aksanın yılmaz savunucularından, terör rejimi İsrail’in, Hamas tarafından esir edilen Siyonist askeri Gilat Şalit’e karşı takas edilerek özgürlüğüne kavuşan Alim, Araştırmacı yazar Musa Akkari’ yi Aksaray halkıyla buluşturuyor.

 

Dikkatleri Filistin’de yaşanan Siyonist vahşete çekmek ve Filistin’in mazlum halkıyla ilgili sorumluluklarımızı hatırlamak amacıyla “Filistin tarihi, dünden bu güne Filistin İslami Direnişi ve Terör rejimi İsrail’in anlatılacağı panel, 20.09.2014  Cumartesi günü, Belediye Tiyatro Salonunda akşamı saat 20.30’da başlayacak.

 

Panele, Filistinli Âlim Musa Akkari’ ve Araştırmacı Yazarlar, Hasan Sabaz, Mehmet Zülküf Yel veMehmet Özcan Konuşmacı olarak katılacaklar


Müslümanlarda ki direniş ruhunu canlandırmak, Mazlum ve Mustaz’af halklara olan sorumlulukları hatırlatmak ve Müslüman kardeşlerimizin maruz kaldığı zulmün karşısında bir duruşa sahip olma bilincini verecek olan panele, Aksaray Halkının yoğun ilgisi ve katılımı bekleniyor. (İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.