banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Ziylan Enver Sedat Yahlizade

Fikret Aslan parçası güven tazeledi

Siverek ilçesinde Eğitim Bir-Sen Siverek Temsilciliği'nin yönetim ve delege seçimi yapıldı. Oylama sonunda Fikret Aslanparçası yeniden Eğitim Bir-Sen İlçe temsilcisi seçildi.

Siverek Kız Meslek Lisesi'nde saat 10.00'da başlayan oy verme işlemleri saat 16.00'da sona erdi.  İki liste halinde girilen seçimlerde Eğitim Bir-Sen Siverek Temsilcisi Fikret Aslanparçası ile 1999 - 2008 yılları arasında Eğitim Bir-Sen Siverek Temsilciliği yapan Mehmet Hacı Lale yarıştı.

Oy verme işlemlerinin saat 16.00 sona ermesiyle birlikte oy tasnif işlemlerine geçildi.478 üyenin katıldığı seçimlerde Fikret Aslanparçası 338, Mehmet Hacı Lale ise 135 oy aldı. 5 üyenin oyu ise geçersiz sayıldı.Seçim sonuçlarının ardından Fikret Aslanparçası yeniden ilçe temsilcisi seçilerek güven tazeledi.

Seçimin ardından sonuçları değerlendiren Fikret Aslanparçası destek veren, vermeyen herkese teşekkür ederek, "Dün yapılan ve çok güzel bir havada geçen seçimimize, olumsuz hava şartlarına rağmen il dışına tayini çıkan ve oy kullanma hakları olan üyelerimizin de göz önünde bulundurulmasıyla yüzde 87'lik yoğun bir katılım oranıyla katılım gösteren tüm üyelerimize yönetim kurulumuz ve delegelerimiz adına sonsuz şükranlarımı sunuyorum” dedi. (Abdurahman Uğurlu-İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.