banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gabon Urfa Yumurtalı Köfte Haliliye Belediye Başkan Adayı Mustafa Hekimoğlu

Faruk Badıllı Milletvekili Aday Adayı oldu

AK Parti’nin Karaköprü eski İlçe Başkanı Faruk Badıllı  1 Kasım’da yapılacak olan erken genel seçimlerde AK Parti’de milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulundu.

Bugün AK Parti il binasını ziyaret ederek, milletvekili aday adaylığı formunu teslim eden Badıllı, “İnşallah hakkımızda hayırlısı olur” dedi.

Şanlıurfa'nın güçlü aşiretlerinden olan Badıllı aşiretine mensup ve siyasi tecrübesi olan Faruk Badıllı müracaatını yaparak resmen Milletvekilil aday adayı oldu.

AK Partinin yeni Türkiye vizyonu çerçevesinde çalışmalar yapacağının  altını çizen siyasetin tecrübeli ismi Faruk Badıllı; "Amacım daha özgür ve bölgeye hakim yeni Türkiyenin inşaasında Urfalıların temsilcisi olarak görev yapmaktır. Yeni dönemde bir çok devrimler yine AK Partiyi bekliyor. Türkiyeye yakışır yeni anayasa ve başkanlık sistemi en önemli değişimler olacaktır. Karaköprüde yakın zamanda geçirmiş olduğum iki seçim tecrübesi ve daha önceki siyasi tecrübemle görev verilirse en iyi şekilde Urfalıları temsil edeceğime inanıyorum" diyerek yeni dönemin önemine dikkat çekti.

Faruk Baydilli Kimdir?

Siyasi geçmisi: fazilet Partisi il genel meclis üyeliği, Saadet partisi merkez ilçe başkanlığından sonra AK Partinin Kurulması ile AK Parti il genel meclis üyeliği,  Ak parti Karaköprü kurucu ilçe başkanlığı yaptı. Badıllı ayrıca 7 Haziran'da yapılan seçimlerde aday adayı olmuş, listelerin açıklandığı güne kadar adaylar arasında geçen bir isim oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.