banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Aşağı Yazıcı Küçük Çamurlu Akhisar Belediyespor

Eyyübiye'de Zabıta Ekipleri Okul Kantinlerini Denetledi

 

Eyyübiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı bulunan ekipler ilçenin muhtelif yerlerinde bulunan ilkokul, ortaokul ve liselerin kantinlerini de sürekli denetim altında tutarak, Eyyübiye Belediyesi Zabıta ekipleri olarak sağlık konusunda taviz vermeyeceklerini ifade etti.

Eyyübiye Belediyesi Zabıta ekipleri, okul kantinlerinde denetimlere başladı. Zabıta ekipleri, okul önlerinde seyyar satıcıların da satış yapmalarına müsaade etmeyerek öğrencilerin bu konuda dikkat etmeleri için öğrencilere uyarılarda bulundu.

Eyyübiye Belediyesi Zabıta ekipleri ilçe sınırları içerisinde bulunan okul önlerinde seyyar olarak satış yapmanın zaten yasak olduğunu belirterek okul kantinleri sürekli denetim altında tuttuklarını ve Okulların yaz tatilinden sonra eğitime başladıklarını bu yüzden okullarda bulunan kantinleri sıkı denetin altına aldıklarını ve yapmış oldukları denetimlerde son kullanma tarihi geçen ürünlere el koyduklarını ve kantin işletmecilerine gerekli ceza ve uyarılarda bulunduklarını ifade ederek denetimlerinin aralıksız olarak devam edeceklerini ve sağlık açısından tehlike arz eden konularda kesinlikle taviz vermeyeceklerini ifade ettiler.

Eyyübiye Belediyesi Zabıta Ekipleri Okul kantinleri zabıta ve sağlık ekiplerince sürekli denetim altında tutulacaktır. Sağlık konusunda taviz yok. Dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.