banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Eyüp Pınarbaşı yeni görevine başladı

 İl Emniyet Müdürlüğündeki devir teslim törenine, İçişleri Bakanlığı'nın son kararnamesiyle Kırşehir Emniyet Müdürü olarak atanan Sıtkı Akgül'ün yanı sıra, emniyet müdür yardımcıları ve şube müdürleri katıldı.

Törene katılanlarla tek tek tokalaşan Pınarbaşı, daha sonra Akgül ile makam odasında bir süre baş başa görüştü.

Sıtkı Akgül, devir teslim töreninden sonra polisevinde STK temsilcileri, daire müdürleri ve emniyet müdürlüğü personeliyle bir araya gelerek vedalaştı.

Akgül, Soma'da yaşanan kaza nedeniyle büyük üzüntü duyduklarını belirterek, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diledi. Üç aydır sürdürdüğü Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü görevini İçişleri Bakanlığı kararnamesiyle Kırşehir Emniyet Müdürlüğü'ne atamasının yapıldığını anımsatan Akgül, görev süresince kenti tanıdığını ve yoğun bir çalışma gerçekleştirdiklerini söyledi.

Şanlıurfa'da çalışmaktan mutluluk duyduğunu aktaran Akgül, yeni görev yerinde de hizmete devam edeceğini kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.