banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Sanlıurfa Başbakan

Esnaftan ŞUSKİ'YE Tepki

 Dün ve önceki gün yağan yağmur Akşemsettin ve Akabe Mahallesi SSK Caddesinde temizliği yapılmadığı için tıkanan rögarlardan  dolayı  caddeyi ve işyerlerinin önünü lağım suları bastı.

Her tarafın pis kokların sardığı cadde esnafı beyaz masanın ilgisizliğinden de şikayetçi.

 SSK caddesi esnaflarından Ali Elmas, Mehmet Akcan, Emin Koyuncu ve diğer iş yeri sahipleri, 3 gündür bu çileyi çektiklerini, kaç kez beyaz masayı, belediyeyi aradıklarını, ancak bir netice alamadıklarını belirttiler.

Sitemize açıklamada bulunan esnaf; " 3 gündür bu rögarın tıkalı olduğunu, zorla ulaştığımız Beyaz Masa yetkilileri olayın ŞUSKİ’yi ilgilendirdiğini dolayısı ile Mavi Masa’yı aramamız gerektiğini söylediler. Mavi masa yetkilileri ise ekip göndereceklerini söylediler. Ancak halen gelen gidenin olmadığını ve esnaf olarak çok rahatsız olduklarını belitreterek yetkili birim kim ise, bir an önce bizi bu b..tan kurtarsınlar..." Diye konuştular.

Haber ve foto; Mehmet Emin KUŞ www.balıklıgöl.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.