banner2
Öne Çıkanlar Diyarbakır URFASPOR İstanbul Mardin Birecik

Erdoğan, New York'ta iş adamlarıyla bir araya geldi

HABER MRK- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BM 69. Genel Kurulu toplantıları nedeniyle bulunduğu New York’ta iş dünyasının  temsilcileri ile bir araya geldi.

 

ABD Ticaret Odası ile Başbakanlık Yatırım, Tanıtma ve Destek Ajansı tarafından düzenlenen toplantıda,  önde gelen Amerikan firmalarının temsilcileri  yer aldı.

Toplantının gerçekleştirildiği University Club’a  beraberindeki heyetle birlikte yürüyerek gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Ticaret Odası Başkanı Greg Lebedev, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve  ABD Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Khush Choksy   tarafından karşılandı.

Toplantıda,   CEO Ahmet Muhtar Ken t ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun açılış konuşmalarının  ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan da iş adamlarına hitaben bir konuşma yaptı.  






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.