banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

El Kaideden hükümete tehdit!

Terör örgütü El Kaidenin iki numarası Eymen El Zevahiri, Pakistan hükümetini son sel felaketinde yavaş davranmakla suçlayarak, Pakistan halkından hükümete karşı ayaklanmasını istedi.

Zevahiri, 11 Eylül saldırılarının yıl dönümü dolayısıyla hazırlandığı tahmin edilen 44 dakikalık ses kasetinde, Pakistan hükümeti ve ordusundaki yönetici sınıfın öncelikli kaygısının yerli ve yabancı banka hesaplarını dolarlarla doldurmak olduğunu ileri sürdü.

Zevahiri, Muzaffer Ümmet, Bozguna Uğrayan Haçlı: Haçlı Kampanyasının Başlamasından Sonraki Dokuz Yıl başlığı taşıyan ve El Kaide tarafından kullanılan İslamcı bir internet sitesinde yayımlanan kasette, Pakistanlılar ile Türklerden de, Afganistandaki operasyonlara katılımları nedeniyle hükümetlerine karşı ayaklanmasını talep etti.

Zevahiri, Müslüman Türk halkı Afganistandaki Müslümanları öldürme kampanyasına katılan hükümetlerinin davranışına karşı koymalıdır. Aynı doğru Pakistan hükümeti için de geçerlidir dedi.

Zevahirinin Afganistan-Pakistan sınırındaki dağlık bölgelerde saklandığı sanılıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.