banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Balıklıgöl Balıklıgöl

El Kaide lideri Usame Bin Ladinin ölümünün ardından Pakistan El Kaideden tehdit üstüne tehdit alıyor

Pakistan İçişleri Bakanı Rahman Malik, El Kaide lideri Usame bin Ladinin ABDnin düzenlediği operasyonla öldürülmesinin ardından cumhurbaşkanı, başbakan ve kendisinin ölüm tehditleri aldığını söyledi.

Ciddede Saudigazetteye açıklamalarda bulunan Malik, Dünya sormalı: Usame bin Ladini Pakistana kim getirdi, onu kim terörist yaptı? dedi. Malik, Gerçek şu ki, Bin Ladin bizim bebeğimiz değildi. Şeytanı evinize aldığınızda onu suçlamazsınız, onu eve alanı suçlarsınız diyerek ABDye mesaj gönderdi.

Pakistan İstihbarat servisinin terörizme karşı büyük bir mücadele verdiğini, ufak tefek bazı başarısızlıklarının da olduğunu belirten Malik, Usame Bin Ladinin cep telefonu kartı ile ilgili ilk bilgiyi aldıklarını da söyledi.

İçişleri Bakanı Malik, Usame Bin Ladinin öldürülmeden önceki yıllarda etrafının kuşatıldığını iddia etti.

Suudi Arabistan ile birlikte terörizme karşı savaştıklarını kaydeden Malik, bu ortak çalışmayı Suudi İçişleri Bakanı Prens Naif ile birlikte yaptıklarını anlattı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.