banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Ekinci Yemek Dağıttı-VİDEO

Eyyübiye Belediyesi tarafından organize edilen İftar çadırı ve Ramazan Sokağı etkinlikleri Mübarek Ramazan Ayı boyunca hizmet vermeye devam ediyor. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, dün akşam orucunu Eyüp Peygamber Makamı’nda kurulan iftar çadırında yüzlerce kişi arasında açtı.

İftar öncesi Makama giden Başkan Ekinci, burada yemek almak isteyen vatandaşlara kendi elleriyle yemeklerini verdi. Her gün farklı lezzetlerin ikram edildiği iftar çadırında, menüde çorba, tavuk sote, makarna ve tatlı vardı. Yemek dağıtımı sonrası Başkan Ekinci çocukların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Ardından iftar sofrasına geçildi. Okunan akşam ezanı ile tutulan oruçlar açıldı.

Başkan Ekinci’ye burada Eyyübiye İlçe Kaymakamı Oktay Kaya, Eyyübiye İlçe Müftüsü Mustafa Erdem Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı Necmeddin Sağlam ve bazı meclis üyeleri eşlik etti.

Eyyübiye İlçe Kaymakamı Oktay Kaya bir açıklama yaparak, “Eyyübiye İlçemizde Eyyübiye Belediyemizin tertip etmiş olduğu iftarda vatandaşlarımızla birlikte olduk. Bizde zaman zaman belediyemize destek olacağız. Tebrik ediyorum kutluyorum. İnanıyorum ki böyle faaliyetler devam edecektir. Ramazanın ilçemize ilimize ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ise, “Bizde Eyyübiye Belediyesi olarak Eyüp Peygamber Makamı’nda 1500 kişiye burada her akşam iftar yemeği veriyoruz. Tabi burada özellikle Avrupa’dan Hasene Vakfı katkısı var. Bizde buradaki insanlarımızın çoğu Suriyeli vatandaşlarımız en azından bir öğünde olsa yemek veriyoruz. Ramazan ayı boyunca bu insanların sıkıntılarını geri de kalan 11 ayda da bu anlamda belediye olarak katkı da bulunmak, sosyal belediyecilik hizmetlerinde de en güzel hizmetleri yapacağımızı ifade etmiştik. Eyyübiye Belediyesi en güzel hizmetlere imza atacaktır.” İfadelerini kullandı.

İftar sonrası Ramazan Sokağı’na giden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, burada düzenlenen etkinliğe katıldı. Ramazan Ayı dolayısıyla her akşam farklı bir etkinliğin düzenlendiği Ramazan Sokağı’nda, dün akşam Ramazana özel şiirler okundu. Emin Tapan, Zübeyir Zorlu ve Kadir Yeşil tarafından seslendirilen şiir dinletisi yaklaşık 2 saat sürdü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.