banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği Beştepe Millet Camii

EKİNCİ, HAFTA SONUNU DOLU GEÇİRDİ-video

Havaların aşırı derece sıcak oluşu ve ramazan ayı münasebetiyle birçok kişi geceleri bile dışarı çıkmaya çekinirken Eyyübiye belediye başkanı Mehmet Ekinci ve ekibi sıcağa rağmen çalışmalarını sürdürüyor.

Eyyübiye belediye başkanı Mehmet Ekinci ve başkan yardımcılarının hafta sonu ilk durağı Topdağı ve kalkan deresi oldu. Bölgede yaptığı incelemeler sırasında vatandaşların ilgisiyle karşılaşan başkan Ekinci bu bölgede yapacakları çalışmaları da anlattı. Belediye başkan yardımcıları Necmeddin Sağlam ve Mehmet Giray Küçük ile belediye meclis üyesi Bilal Tekatlı’nın da eşlik ettiği başkan Ekinci; çok kısa süre içerisinde bu bölge insanları daha güzel alanlara kavuşacak dedi.

Bölgede incelemelerde bulunduğu sırasında yanına gelen vatandaşlarla sohbet eden başkan Ekinci’ye bazı vatandaşlar da sorunlarını iletti. Vatandaşların kendisine ilettiği sorunların çözümü noktasında birim müdürlerine talimatların veren başkan Ekinci’nin bu davranışı vatandaşların da takdirini aldı.

‘’ TOPDAĞI VE KALKAN DAHA GÜZEL OLACAK ‘’

Başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin de eşlik ettiği incelemeler esnasında açıklamalarda bulunan başkan ekinci şunları kaydetti : ‘’Topdağı kalkan deresinin sonlarındayız. Ekibiz ile birlikte buralarda incelemelerde bulunuyoruz. Buralarda malumunuz mağaralarda hayvancılık yapılıyor. Etrafta hayvan artıklarından dolayı çok ciddi bir kirlilik var. Bu tabi insan sağlığı açısında da tehlike arz etmektedir. Bununla ilgili neler yapabilirizi, Büyükşehir Belediyesi’nin ekipleriyle birlikte incelemelerde bulunduk. Belediye ekibimiz ile beraber sahayı dolaşıyoruz. Buranın gerek islah edilmesi noktasında ilçemize kazandırılması, gerekse güzel mekânlar yapılması adına çalışmalar yapacağız. Kalkan deresi ile ilgili de somut adımlar hep beraber atacağız. İnsan sağlığı açısında tehlike arz eden bu hayvan artıklarından da insanlarımızı da inşallah en kısa zamanda kurtaracağız.’’ Şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.