banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Urfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Eğilmez; AK Parti siyaset akademisi ile siyaseti okulunda öğretiyor

  İl Başkanlığında düzenlenen sertifika törenine İl Başkan Yardımcısı Hacı Yaygın ve Siyaset Akademisi Koordinatörü Fatih Kahya katıldı.

 

         AK Parti ile beraber siyaset anlayışının değiştiğini belirten İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, “Siyaset Akademisini ilk olarak AK Parti düzenledi. Ortaya çıkış sebebi ise, bu ülkede siyaseti sanki birileri yapar algısı vardı. O kişilerden başkası siyaset yapamazdı. AK Partinin düzenlediği siyaset akademisi sayesinde halkın geniş kesimlerinin siyasete girmesini sağladı. O algıyı değiştirdi. Alanında uzman hocalarımızın verdiği bilgilerle siyaset alanında bilgi sahibi olduk” diyerek Türkiye 4. Cüsü olan Emin Gitmez’e sertifikasını takdim ederek başarılar diledi.

 

       Türkiye genelinde dereceye girmekten memnun olduğunu dile getiren Emin Gitmez ise İl Başkanı Av. Yusuf eğilmez ve teşkilatın ilgisinden dolayı teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.