banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Dünya Bu ŞOK Görüntüleri Konuşuyor

İsrail askerlerin yine dünyayı sarsacak yeni fotoğrafları ortaya çıktı. İsrailli eski askerler tarafından kurulan Breaking the Silence örgütünün yayımladığı fotoğraflar görenleri şoke etti.

İsrail askerlerin yine dünyayı sarsacak yeni fotoğrafları ortaya çıktı. Dünya bu görüntüleri konuşuyor.

Breaking the Silence isimli İsrailli insan hakları örgütü tarafından sosyal paylaşım sitesi Facebookta yayımlanan fotoğraflardan birinde İsrailli bir asker, gözleri bağlı haldeki bir Filistinlinin kafasına makineli tüfek tutarken görülüyor.

Bir diğerinde ise bir İsrailli asker, bir evin duvarına sprey boyayla Davut Yıldızı çizip, Yakında geri geleceğiz yazıyor.

21714

Bir başka fotoğrafta ise mutfakta bir Filistinli kadın yemek pişirirken, hemen yanı başında bir asker elinde silahıyla gülerek poz veriyor.

İsrailli eski askerler tarafından kurulan Breaking the Silence örgütünün yayımladığı fotoğrafların İsrailin Aralık 2008te giriştiği Dökme Kurşun operasyonunda çekildiği tahmin ediliyor.

21715

Örgütün kurucu üyesi Yehuda Shaul, fotoğrafların kaynağını açıklamayı reddetti ancak ellerinde buna benzer onlarca fotoğrafın olduğunu belirtti. İsrailli örgüt, internete koyduğu fotoğraflarda askerlerin yüzlerini sansürledi.

21716

Geçtiğimiz haftalarda YouTubeda yayımlanan bir videoda,İsrail askerleri gözü bağlı Filistinli bir kadının etrafında göbek atarken görülmüştü. Ağustos ayında ise Eden Abergil isimli askerin, elleri ve gözleri bağlı Filistinli askerlerin yanında çektirdiği fotoğrafları Facebook sayfasında yayınlaması büyük tartışmaya yol açmıştı.

21718

Kaynak: İlkehaber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.