banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Ziylan Enver Sedat Yahlizade

Düğün yolunda kaza: 1 ölü, 5 yaralı

 Mardin merkeze bağlı Yalım (Mensuriye) Mahallesinden Ceylanpınar ilçesine düğüne gitmekte olan Mustafa Bilik yönetimindeki 73 SD 628 plakalı otomobil, Kızıltepe- Ceyanpınar yolunun 20. kilometresinde şarampole yuvarlanarak takla attı. Kazada bir kişi ölürken, 3'ü ağır 2’si çocuk toplam 5 kişi yaralandı.

50 yaşındaki İhsan Bilik hayatını kaybederken, sürücü Mustafa Bilik ile beraber araçta bulunan aynı aileden 2 kadın ağır yaralandı, 7-8 yaşlarındaki 2 çocuk ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Yaralılardan bir kadın ile 2 çocuk yoldan geçen özel bir araçla, diğer yaralılar ise olay yerine ambulanslarla Kızıltepe Devlet Hastanesi kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öte yandan; vatandaşlar yolun darlığından şikayet ederek, yol dar olduğu için bu yolda trafik kazalarının sıklıkla meydana geldiğini ifade etti.  (Mehmet Aslan - İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.