banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

Drolon; Kur’an’ın Hakikatine Teslim Oldum

Fransız asıllı Filipinli ünlü şarkıcı Julien Drolon, bir konferans için geldiği Eskişehir’de Müslüman olma sürecini anlattı. Drolon, 11 Eylül saldırısı sonucunda giriştiği araştırmanın akabinde Müslüman olduğunu, bunu da sosyal paylaşım sitesi ‘Facebook’ adresi üzerinden ilan ettiğini söyledi.

“11 Eylül hadisesinde işin aslı nedir diye çok merak ettim ve anladım ki bu saldırıyı Müslümanlar yapmamış. Bir anda İslamiyet’e merak sardım” diyen Drolon, “İnternetten, gazetelerden, dergilerden İslamiyet’le alakalı araştırmalar yaptım. Aradığım soruların cevabını İslam’da buldum. Allah bana Kur’an’ın nurlarını tanıttırdı. İlk defa Risale-i Nur’u bir bayandan aldım. Kur’an’ın hakikat olabileceği noktasında tamamen teslim oldum” diye konuştu.

yeniakit

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.