banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya karbonmonoksit Balıklıgöl

Diyarbakır Emniyetinden

Bazı basın yayın organlarında çıkan “Diyarbakır’da Polise Saldırı” haberi ile ilgili olarak bir basın açıklaması yayımlayan Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü, olayın bir saldırı değil kazaen patlamış olan bir silahtan dolayı meydana geldiğini açıkladı.

Açıklamada, olayın dün gece saat 01.00 sıralarında, Diyarbakır ili Sur ilçesi Cevatpaşa Mahallesinde Dört Ayaklı Minare civarında meydana geldiği belirtildi.

Açıklamada, devamla, “Sur İlçe Emniyet Müdürlüğü ekibine ateş açıldığı anonsu üzerine, İlçe Emniyet Müdürlüğünde bulunan Terörle Mücadele ve Özel Harekat personeli yaya olarak olay yerine intikal ederken bir personelimizin silahı kazaen ateş almış ve neticesinde başka bir görevlimiz sağ kolundan hafif şekilde yaralanmıştır.”  İfadeleri kullanıldı. (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.