banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Dışişlerinden İsrail'e kınama

 Dışişleri Bakanlığından yapılan kınama açıklamasında, “Bugün (5 Kasım) 35 kişiden oluşan ve bir grup İsrail milletvekilinin de dahil olduğu aşırıcı Yahudinin zorla kutsal Harem-i Şerif’e girmesini ve bunu takiben İsrail polisinin, Mescid-i Aksa’nın taşıdığı ruhani değerleri ve hassasiyetleri hiçe saymasını şiddetle kınıyoruz.”denildi.

Açıklamada, bu eylemle İsrail`in, Filistinlilere yönelik provokasyonlarına yeni ve çok daha ciddi bir boyut eklendiği kaydedilerek, “İsrail’in Harem-i Şerif’in kudsiyetini ve özellikle Mescid-i Aksa’da Müslümanların inanç ve ibadet özgürlükleri başta olmak üzere temel insan haklarını pervasızca çiğneyen bu çirkin uygulamaları asla kabul edilemez.”diye tepki dile getirildi. (İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.