banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Erdoğan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan PTT 1. Lig

Dışişleri: Tedavi edilen 41 Filistinli Gazze'ye döndü

Dışişleri Bakanlığı, tedavi edilen 41 Filistinli’nin  refakatçileriyle birlikte Gazze'ye döndüğünü açıkladı.

Dışişlerinden yapılan yazılı açıklamada, “Türkiye, İsrail’in Gazze’ye yönelik son saldırılarının durdurulması ve bölgede sürdürülebilir bir ateşkes sağlanması doğrultusundaki çabalara katkı sağlarken, Gazze’deki Filistin halkına insani yardımını da aralıksız sürdürmektedir.


Bu çerçevede son olarak, 23 Eylül 2014 tarihinde getirilenlerle birlikte, tedavi olmak üzere ülkemize getirilen Gazzeli yaralıların sayısı 123’e ulaşmıştır. 11 Ağustos 2014 tarihinden bu yana ülkemize getirilen Gazzeli yaralılar ve refakatçileri, çeşitli illerimizde Sağlık Bakanlığı’na bağlı hastanelerde tedavi altına alınmıştır. Tedavileri tamamlanan toplam 41 Filistinli, refakatçileriyle birlikte Gazze’ye dönmüştür. Ülkemiz, Filistin’le dayanışma anlayışıyla Gazze’de zor şartlar altında yaşayan Filistinli kardeşlerimize yönelik gereken yardımı sağlamayı önümüzdeki dönemde de sürdürecektir.”ifadelerine yer verildi. (İLKHA)






Anahtar Kelimeler:
AnkaraTedaviGazzeliDönüş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.