banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

Demirkol, Sırrın’da incelemelerde bulundu

     Beraberinde Haliliye Belediye Meclis üyeleri Abdurrahman Beyaz ve İbrahim Felhan ile birlikte Sırın Mahalle Muhtarı İbrahim Kara’yı ziyaret eden Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, bir süre sohbet edip, mahallenin sorunları hakkında bilgiler aldı. Taleplerini ve önerilerini dinledi.
     Daha sonra Mahalle Muhtarı İbrahim kara ile birlikte Sırrın Mahallesini gezerek, mahalle de giderilmesi gereken sorunlar ve eksiklikleri yerinde görüp not aldılar.

İnsanlarımızın sağlığı önce gelir
     Sırrın Mahallesinden geçmekte olan Dere yatağının oldukça kirli olduğunu fark eden Başkan Demirkol, “Her fırsatta ilçemize bağlı Mahalleleri gezerek sorunlarını ve yapılması gerekli hizmetleri yerinde tesbit ediyoruz. Hatta ilçemiz sınırları dışında da incelemelerde bulunup, esnaf ziyaretleri yaparak sorunlarını ve taleplerini dinliyor, gerekli çabayı sarf ederek mevcut sorunlarının çözümü konusunda gayret sarf ediyoruz. Derenin ıslahı için elimizden geleni esirgemeyeceğiz. Zira bizim için insanlarımızın sağlığı önce gelir. Derenin kirlenerek insanlarımızın sağlığını tehdit etmesine fırsat vermeyeceğiz” dedi.
     Başkan Demirkol, mahalle gezisi sırasında esnafları da ziyaret etti ve kendisine ilgi gösteren Sırrınlı çocuklarla da hatıra resmi çektirdi.

Fikirlerimizi alması sevindirici
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sırrın Mahalle Muhtarı İbrahim Kara da, “Başkan Demirkol’un her fırsatta mahalleleri gezerek sorunları yerinde tesbit etmesi ve Muhtarları da ziyaret ederek o mahallenin mevcut sorunları ve taleplerini alması bizleri memnun etmektedir. Fikirlerimizi alması sevindirici. Bizlerde mahalle sakinlerimizin uygun taleplerini de kendilerine iletiyoruz ve mahallemize yapılması gerekli hizmetler konusunda fikirlerimizi, taleplerimizi ileterek bir an evvel çözümünü istiyoruz. Kendilerinin hizmet alanı dışında da olsa, konuyu bizzat kendilerinin ilgili kuruma bildirerek takipçi olduklarını bilmemiz de bizleri sevindiriyor” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.