banner2
Öne Çıkanlar Diyarbakır URFASPOR İstanbul Mardin Birecik

Davutoğlu Esad'la Görüştü

Esad ve Davutoğlu, Siyonist işgal donanmasının Özgürlük Filosu'na düzenlediği kanlı saldırıyla ilgili mutlaka uluslararası soruşturma komisyonu kurulması gerektiğini de belirtti.

Suriye Haber Ajansı'nın bildirdiğine göre, dün (19 Temmuz Pazartesi) Suriye'nin başkenti Şam'da bir araya gelen Esad ve Davutoğlu, Gazze'ye uygulanan ablukanın kaldırılması için daha yoğun çaba harcanması gerektiğini ifade ederek, Filistin halkının direnişine destek sağlayacak ulusal uzlaşının önemine dikkat çekti.

Haberde, Suriye Cumhurbaşkanı'nın ve Türk Dışişleri Bakanı'nın Özgürlük Filosu'ndaki sivil insanlara düzenlenen saldırıyla ilgili uluslararası soruşturma komisyonu kurulması gerektiği üzerinde durdukları bildirildi.

Haberde ayrıca Esad ve Davutoğlu'nun Ortadoğu'da barış sürecinin Siyonist işgal devletinin fanatik hükümetinin düşmanca tutumu nedeniyle durduğuna işaret ettiği kaydedildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.