banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir Başbakan

Buhara ve Akşemsettin Mahallesinin yolları yapılıyor

 

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin direktifleriyle merkez ve kırsal mahalle ayırımı yapmadan yol açma ve yapım sürecini hızlandıran ekiplerin son durağı Buhara Mahallesi ve Akşemsettin Mahallesi oldu. Akşemsettin mahallesi 1523 ve 1526. Sokaklarda yol açma ve kırım çalışmaları ile Buhara mahallesi 1492 ve 1488. Sokaklardaki basamak çalışmalarını sürdüren ekiplere, vatandaşlar teşekkür etti. Eyyübiye ilçesinin yol ağını daha da genişletmeyi hedefleyen ekiplerin periyodduk olarak diğer mahallelerde de yol açma, kırım ile basamak çalışmalarına devam edeceği belirtildi.

Eyyübiye Belediyesine bağlı Fen İşleri müdürlüğü ekiplerinin mahallelerindeki yol açma, kırım ve basamak çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getiren mahalle muhtarı Hasan Kaya, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye teşekkür etti.
Muhtar Kaya, ”Daha önce mahallemizdeki eski basamaklar sürekli kopmalar oluyordu, sürekli aralarında pis sular gelip birikiyordu. Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci ve ekibinden Allah razı olsun. Bu sorumuzu çözdükleri için. Eyyübiye belediyemiz her nokta da çalışmalarını sürdürüyor, belediyemiz çalışıyor. Mahallemize, tüm mahallelere hizmetleri devam ediyor. Muhtar olarak şahsım ve mahallemiz bu çalışmalardan son derece çok memnundur" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.