banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der

Cumhurbaşkanı Eroğlu, sıra gecesinde
Harran Üniversitesi'nde, ''Dünden Bugüne Kıbrıs'ta Müzakereler'' konferansına katılmak üzere Şanlıurfa’ya dün akşam saatlerinde Türk Hava Yollarına ait tarifeli uçakla gelen Derviş Eroğlu’nu GAP Havaalanı'nda Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba ve diğer yetkililer karşıladı. Buradan Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba’nın onuruna düzenlediği sıra gecesine ve akşam yemeğine katılmak için El Ruha Otel’e geçen Eroğlu, sıra gecesinde söylenen Urfa Türküleri dinledi. Otel İçerisinde yer alan ve doğal olan mağara’da yer sofrasına oturdu ve sıra gecesinde seslendirilen Urfa türkülerini dinledi. Urfa yöresel yemeklerinin ikram edildiği sıra gecesi 3 saat sürdü.

Bu arada sıra gecesinde Derviş Eroğlu’na Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, 20. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Veli Tarakcı, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Emin Dursun, Belediye Başkan yardımcıları Habib Arslan, Mustafa Aydın ve Emin İzol, İbrahim güllüoğlu ile diğer yetkililer de katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.