banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Cumhurbaşkanı Eroğlu Şanlıurfasporlu oldu
Harran Üniversitesi Osmaenbey Yerleşkesinde gerçekleştirilen konferansa KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ve eşi Munise Meral Eroğlu, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç ve eşi Turan Güvenç, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdülkadir Emin Önen, Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Harran Üniversitesi Rektörü İ.Halil Mutlu, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.



Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç ve Harran Üniversitesi Rektörü İ. Halil Mutlu, Eroğlu’nu Şanlıurfa’da görmekten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.



Konuşmaların ardından KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’na, Harran Üniversitesi tarafından verilen fahri doktora unvanını Rektör İ. Halil Mutlu takdim etti.



Fahri doktora ünvanını alan Derviş Eroğlu daha sonra Dünden Bugüne Kıbrıs’ta Müzakereler” Konulu Konferansı sundu. Kıbrıs’ın dünü ve bugünü hakkında bilgi veren Derviş Eroğlu’na çıkışta Vali Celalettin Güvenç Şanlıurfaspor kaşkolü hediye etti. Boynuna Şanlıurfaspor’un kaşkolünü takan Eroğlu, sarı yeşilli takıma başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.