banner2
Öne Çıkanlar Sedat Anar konseri Gülen Bağ Kur ÖSYM KPSS sonuçlarını açıkladı TIKLA ÖĞREN müftü

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 3 dilde Mursi'ye destek



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkçe, Arapça ve İngilizce attığı tweetlerle Mısır'da halk tarafından seçilen ilk cumhurbaşkanı olan Muhammed Mursi'ye idam cezası verilmesine tepki gösterdi.

Tweetinde, Mısır'da Tahrir Meydanı'nda siyasi iradelerinin peşine düşmüş binlerce insana sıkılan her kurşunun, tüm dünyadaki meşru siyasete yöneldiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Eğer bugün Mursi'ye idam cezası veriliyorsa bu, sandığa verilmiş bir idam cezasıdır." ifadelerini kullandı.

Son tweetinde ise AB ve dünya ülkelerinin suskunluğunu eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Avrupa Birliği, dünya ülkelerine sesleniyorum: Hani sizde idam yasaktı? Neden duruyorsunuz? Neden susuyorsunuz?" diye sordu. 

  (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.