banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

ÇİFTÇİ,

Eyyübiye bölgesinde incelemelerde bulunan Başkan Nihat Çiftçi, Kentin kılcal damarlarının yer aldığı önemli bölgelerinde trafik akışının yapılandırılması için ilerleyen günlerde geniş kapsamlı projelendirme çalışması başlatacaklarını söyledi.

İncelemelerin ardından bölge esnafı ile bir araya gelen Başkan Çiftçi, esnafa boz kazançlar temennisinde bulunarak, sohbet etti.

Bölgenin trafiğini rahatlatacaklarını belirten Çiftçi, incelemeler hakkında açıklamalarda bulunarak, şunları kaydetti:

BAŞKAN ÇİFTÇİ BUGÜN'DE EYYÜBİYE BÖLGESİNDE

"Sabahın erken saatlerinde yolların sakin olduğu Eyyübiye ilçemizi ziyaret ederek, eksiklikleri yerinde inceledik. Şuanda Eyyüpkent'te eski Birikethane meydanındayız. Hemen kısa süre içerisinde bu bölgedeki yol yapım çalışmalarını başlatarak bölge trafiğini rahatlatmamız lazım. Trafik düzeni hakkında ne kadar düşünürsek düşünelim yalnız yol ağını genişletmediğimiz sürece nihai sonuç alamayacağız. Haliliye ve Karaköprü ilçelerindeki sıkıntıları dün itibariyle tespit ederek gerekli talimatları verdik. Bu gün ise Eyyübiye ilçesindeki ziyaretlerimizde çözüm noktası kapsamında gerekli talimatlarım olacak.Akçakale yolunda ise yol genişletme çalışmalarımız konusunda gerekli teknik açılarına bakarak yapılabilecek projeler hakkında görüşmeler sağlayacağız. Arkadaşlarımızla birlikte teşkilatımızda görev alan İlçe Başkan Yardımcılarımızla birlikte sorunlarımızı görüşüyoruz, çünkü şehir yönetimi birlikte olması gerekiyor. Bizde yetkilerimizi insanların lehine kullanarak onların gelişmesi adına bu yetkileri birlikte kullanacağız. Allahın izniyle bugün 2. günümüz Şehrin kılcal damalarını inceledikten sonra ekiplerimizle birlikte hummalı bir çalışma başlatacağız. Sorunların kalbine neşter vuracağız. Bizim kaybedecek zamanımız yok. teşekkür ediyorum"

Ziyaretler kapsamında Hal Pazarı esnafını da ziyaret eden Başkan Çiftçi, Şanlıurfa'nın nabzının attığı bölgede esnafla bir araya gelerek sohbet etti.

Öte yandan ziyaretleri kapsamında Başkan Çiftçi'ye AK Parti Eyyübiye İlçe Başkan Yardımcıları Mustafa Ağar ve Mehmet Karademir eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.