banner2
Öne Çıkanlar Diyarbakır URFASPOR İstanbul Mardin Faruk Çelik

Cesur Filistinli kız

Filistinli Çocuklar İçin Canlı Kalkan Oldu

 

Filistinli genç kız, halkına ateş açmaya çalışan Siyonist İsrail askerlerini canını hiçe sayarak böyle durdurdu. (VİDEO)

Filistinli genç kız işgalci İsrail askerlerinin önüne bir cesaret abidesi gibi dikildi. Adı bilinmiyor. Kaç yaşında olduğu da. Sadece İsraile ve dünyaya meydan okuyan o görüntüsü var. Eliyle, diliyle, bazen tüm bedeniyle İsrail askerinin önünde adeta bir abide gibi duruyor.

Genç kız Filistinli çocukları ve gençleri korumak için kendisini İsrail askerlerinin önüne atıyor ve adeta hem ölüme hem de eli silahlı askerlere meydan okuyor.

 

Kore televizyonu tarafından çekilen görüntüler Filistinli genç kızın cesaretini gözler önüne seriyor. Gösteri yapan çocukları korumak için İsrailli askerlerin otomatik silahların namlusunu eliyle tutup karşı koyuyor.

Genç kız çocuklara müdahale edecek askerlerin önünde canlı kalkan oluyor. Göstericileri nişan alan askerlerin önüne atlayan genç kız, çocukların hayatı için kendi hayatını hiçe sayıyor.

Sonunda askerleri göstericilere yaklaştırmadı ve duruşuyla cesaret timsali olarak tarihe geçti. Dünya, halkı için kendini canlı kalkan yapan, bir tek Filistinli gencin kanı dökülmesin diye İsrail askerinin uzattığı namluyu eliyle tutan bu genç kızı konuşuyor.

Görüntüler önceki gün Kore televizyonunda ekranlara taşındı. Bir anda tüm internet sitelerine düşen görüntü, kısa sürede rekor sayıda izlendi. (İnternethaber)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.