banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

CANİ KANA DOYMUYOR

Siyonist deniz kuvvetleri, Özgürlük Filosu'na düzenlediği saldırıdan tam bir hafta sonra bu sabah (7 Haziran Pazartesi) erken saatlerde dört Filistinli direnişçiyi şehit etti.

İlk Yardım ve Acil Durum İdaresi Müdürü Dr. Muaviye Haseneyn, Filistin Enformasyon Merkezi'ne yaptığı açıklamada dört şehidin Gazze'nin güneyindeki Ez-Zehra kenti sahili açıklarında Siyonist hücumbotlarından açılan ateşle hayatını kaybettiğini ve beşinci bir direnişçinin ise kayıp olduğunu ve akibetinin henüz bilinmediğini söyledi.

Haseneyn, Şehitlerin El-Aksa Şehitleri Hastanesi'ne getirildiğini ve vücutlarının çeşitli yerlerinde kurşun yarası bulunduğunu açıkladı.

Görgü tanıkları ise Siyonist hücumbotlarının sabah saat dört buçuk sularında denizde bir noktaya doğru yoğun şekilde ateş açtığını ve daha sonra Siyonist askerlerin hedefinin sahilden 200 metre uzaklıktan dalış eğitimi yapan Şehit Eymen Cude Grupları'na bağlı direnişçiler olduğunun anlaşıldığını bildirdi.

Filistin deniz polisi, şehitlerin cesetlerinin denizden çıkarılarak El-Aksa Şehitleri Hastanesi'ne ulaştırıldığını ve beşinci direnişçinin ise halen aranmakta olduğunu belirtti.

Siyonist işgal donanması bir hafta önce yine Akdeniz'de Gazze'ye insani yardım götürmek için yola çıkan ve çeşitli milletlerden yüzlerce aktivisti taşıyan Özgürlük Filosu'na saldırmış ve saldırıda dokuz aktivist şehit olurken yaklaşık 60 aktivist de yaralanmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.