banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haber Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri

Çalmaması için Eşeği Belediye Başkan adayı yaptılar

Bulgaristan'ın Varna kentinde bir eşek, 23 Ekim günü düzenlenecek olan belediye seçimlerinde başkanlığa aday gösterildi.

 

Marko adlı eşeği aday gösteren Yeni Bulgaristan partisi, Varna Belediye Başkanı Kiril Yordanov'un görevini iyi yapmadığını düşünerek tepki olsun diye bu kararı almış.

 

Partinin seçim kampanyasını yürüten Angel Dyankov oldukça iğneli konuşuyor: "Diğer tüm adayların aksine, Marko'nun çok güçlü bir karakteri var. Çok çalışmaya eğilimli. Çalmıyor ve yalan da söylemiyor." Şimdiden Bulgaristan'da ve dış dünyada basının gözdesi olan başkan adayı Marko'nun seçildiği takdirde çevre sorunlarına odaklanacağı, ancak Varna'da gittikçe azalan yeşil alanlar yüzünden işinin oldukça zor olduğu bildiriliyor.

 

Öte yandan, Varna Belediye Başkanı Kiril Yordanov'un, rakibi Marko ile birlikte seçmenlerin karşısına çıkmak istemediği, bunu "haysiyetsizce" bulduğu da gelen bilgiler arasında.

Sabah  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.