banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Urfa Balıklıgöl Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Bombardımanın ardından Kobani sessizliğe gömüldü

Suriye’nin Kobani kentinde IŞİD ile YPG arasındaki çatışmalar tüm şiddetiyle devam ederken koalisyon güçlerine ait uçaklar dün gece boyunca IŞİD’e ait bazı noktaları bombaladı.

Gece boyunca devam eden bombardımanda patlamaların sınıra 10 kilometre uzaklıktaki Suruç’ta da duyulması gerginliğe neden oldu. Sabahın erken saatlerinde yapılan bombardımanın ardından kentin batısında dumanların yükseldiği görüldü.

Gece boyunca devam eden bombardımanın ardından Kobani’de çatışma sesleri kesilirken çatışmaları izlemek için yüzlerce insan Kobani’nin batısını karşıdan gören tepelere akın etti.

Daha önce Kobani’nin karşısındaki hakim tepenin arkasına yerleştirilen bazı tankların bu sefer kentin karşısındaki hakim tepenin ön tarafına yerleştirildiği, namluların Kobani’ye dönük olduğu görüldü.

Ayrıca, TSK’ya ait onlarca tank ve zırhlı aracın sınıra yakın yerleşim yerlerinden olan Yeşilce Mahallesine yakın bir bölgede olası saldırılara anında karşılık vermek amacıyla hazır bekletildiği görüldü. (Osman Gülebak - İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.