banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

Bölgenin en büyük alışveriş merkezinde asma tavan çöktü

Diyarbakır-Şanlıurfa karayolu üzerinde bulunan bölgenin en büyük alışveriş merkezi olan Ceylan Karavil Park AVM’de asma tavan çöktü, bir kişi yaralandı.

Olay, saat 13.00 sıralarında, Diyarbakır-Şanlıurfa Karayolu üzerinde bulunan Ceylan Karavil Park AVM’de meydana geldi. Alışveriş merkezinin iç kısmında bulunan asma tavan henüz öğrenilemeyen bir nedenden dolayı çöktü. Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edilirken alışveriş merkezinin girişleri bir süreliğine kapatıldı.

Çökme sonucu olay yerinde bulunan ve ismi öğrenilemeyen bir kadın yaralandı. İlk tedavisi olay yerinde yapılan yaralı, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Alışveriş merkezi görevlilerinin basın mensuplarının görüntü almalarına engel olması ise tepkilere neden oldu. (Hamza Adiyaman/Ali Fidancı-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.