banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Bölge birinciliğini elde etti

Bu sonuçtan sonra 21. 06 2014 tarihinde Ankara Ahmet Hamdi Akseki Camiinde yapılacak olan yarı final yarışmasına katılmaya hak kazanmış oldu. Ahmet Pascı burada da dereceye girerse İstanbul'da yapılacak Türkiye birinciliği için mücadele edecek. İlçe Müftüsü Abdulrakip Arslan bölge birincisi olan Ahmet Pascı'yı tebrik ederek" Kardeşimiz her zaman olduğu gibi bir başarıya daha imza atmıştır. İnşallah Ankara'da da derece yaparak Türkiye finallerine gidecek ve orada da ipi göğüsleyecektir. Kendisini bu başarısından dolayı kutluyorum" dedi. Kur'anı Kerimi güzel okuma yarışmasında dereceye giren Ahmet Pascı hemşerimize özellikle hayırseverlerin ve iş adamlarının kendisine sponsor olup destek vermesini Bizim Gazete olarak öneriyoruz.

HAC TATBİKATI BAŞLADI

 Öte yandan bu yıl hacca gidecek olan Viranşehirli hacılar için İlçe Müftüsü Abdulrakip Arslan Tepret Camisinde eğitim vermeye başladı. Eğitime mesai günleri içinde sabah programıyla devam edilecek ve kurs sonunda hacı adayları elde ettikleri pratik bilgileri Hac mevsiminde tatbik edecek.

bizimgazete63.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.