banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Erdoğan

Bin 200 öğrencinin eğitim gördüğü okul donuyor


Siverek Yusuf Sami Anadolu İmam Hatip Lisesi’ndeki ısınma problemi öğrenci ve öğretmenleri mağdur ediyor. Okul öğrencileri toplam bin 200 öğrencinin eğitim gördüğü okulun, 15 Eylül 2014 tarihinde eğitime başlamasına rağmen Kasım ayında yanması gereken kaloriferlerin yaklaşık 2 aydır çalışmamasından dolayı kendilerinin ve öğretmenlerinin mağdur olduklarını belirtiler.

Soğuk hava şartlarının etkili olduğu bu günlerde öğrencilerin buz gibi bir ortamda eğitim gördüğüne dikkat çeken öğrenci velisi Mustafa Yentekün ise sorunun çözülmesi noktasında okul idaresi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile görüştüğünü belireterek, “İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bana okulun inşaatının devam ettiğini, inşaat devam ettiğinden dolayı okulun yapımını üstlenen firmadan okulu teslim almadıklarını, inşaattın devam etmesinden dolayı doğalgaz firmasının okula gaz vermediğini,  problemin bundan dolayı kaynaklandığını söyledi” dedi.

Öğrenci velisi son olarak, sorunun Cuma gününe kadar çözülmemesi halinde çocuğunu okula göndermeyeğini ifade etti. (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.